llamba tavoline per sallon
Faqja kryesore - Blog - Dinamika e kompanisë - Tre keqkuptime të shpërndarjes së nxehtësisë së llambës LED të karikimit me valë

Tre keqkuptime të shpërndarjes së nxehtësisë së llambës LED të karikimit me valë

time: 2021-10-13 view:736

At present, there are a variety of LED table lamps on the market, such as led table lamps with Bluetooth speakers, Llamba tavoline led me karikim wireless, eye protect table lamps and so on. These table lamps are also deeply loved by consumers. Of course, consumers are also very concerned about the heat dissipation of their own LED table lamps. After all, the heat dissipation of a product is directly related to its quality and service life. Here, manufacturers of wireless charging led table lamps are dedicated to answering questions for consumers.

 

餐厅台灯

 

1. The superstition of thermally conductive materials.
Because any high-tech material can dissipate heat. It uses ordinary aluminum to dissipate heat. After many tests, the temperature of the radiator is only 3-5 degrees Celsius higher than the bottom of the radiator. In other words, if materials with excellent thermal conductivity can be used, when the thermal resistance is zero, the temperature can be reduced by 3-5 degrees Celsius.

2. The superstition of heat pipes.
There is no doubt that the heat pipe has good thermal conductivity. However, the heat of the radiator eventually needs to be taken away by air convection. If there is no heat sink to dissipate heat, the heat pipe will quickly reach thermal equilibrium, and the temperature will rise with the heat sink. If the heat pipe is equipped with a heat sink, the heat sink will eventually dissipate heat. Moreover, the contact point between the fin and the heat pipe is not as good as in other aspects. As a result, the cost is high, and the heat dissipation effect is not improved. However, it is still useful to use heat pipes to conduct heat on the integrated LED, but the structure should be reasonable!

3. Superstition in nano-radiation materials.
At present, at a lamp temperature of about 50 degrees Celsius, the proportion of radiation is negligible. Even if the radiant paint advertised by the manufacturer has a good heat dissipation effect, even if it reaches the heat dissipation capacity of black body radiation, its heat dissipation rate is only a few percent. The significance of this matter has yet to be considered! Moreover, the coating itself will hinder heat transfer, thereby affecting convective heat dissipation.

 

llampë tavoline kafeneje në natyrë

 

If you want to know more about the heat dissipation of wireless charging led table lamps, you are welcome to pay attention to and collect our website: http://www.home-luce.com/. We will continue to work hard to provide you with updated knowledge points of LED table lamps to help you understand it.

Etiketa: , ,

           

Lajmet e fundit

 • 2021-10-13

  Tre keqkuptime të shpërndarjes së nxehtësisë së llambës LED të karikimit me valë

  Aktualisht, në treg ka një shumëllojshmëri llambash tavoline LED, të tilla si llamba tavoline led me altoparlantë Bluetooth, llamba tavoline led me karikim me valë, llamba tavoline për mbrojtjen e syve etj. Këto llamba tavoline janë gjithashtu shumë të dashura nga konsumatorët. Sigurisht, konsumatorët janë gjithashtu shumë të shqetësuar për shpërndarjen e nxehtësisë së llambave të tyre të tavolinës LED. Në fund të fundit, shpërndarja e nxehtësisë së një produkti lidhet drejtpërdrejt me cilësinë dhe jetën e tij të shërbimit. Këtu, prodhuesit e llambave tavoline led të karikimit pa tela janë të përkushtuar për t'iu përgjigjur pyetjeve për konsumatorët. 1. Besëtytnia e materialeve termikisht përçuese. Sepse çdo material i teknologjisë së lartë mund të shpërndajë nxehtësinë. Përdor aluminin e zakonshëm për të shpërndarë nxehtësinë. Pas shumë testeve, temperatura...

  Shiko detajet
 • 2021-11-20

  Llamba led për pajisje të mbyllura, koha e gjatë e gatishmërisë ju njohin më mirë

  Ndriçues i mbyllur do të thotë që llamba me funksion ndriçimi është një e tërë, pa asnjë boshllëk midis tyre, dhe llambat e përdorura për ndriçuesit e mbyllur janë gjithashtu të instaluara paraprakisht. Një llambë që mund të përdoret drejtpërdrejt. Karakteristika e tij është se mund të parandalojë në mënyrë efektive dëmtimin fizik dhe të luajë një rol të mirë të papërshkueshëm nga uji. Prandaj, përdorimi i këtij lloji të llambave në disa mjedise specifike do të ketë rezultate shumë të mira. Për shembull, në një punishte me një sasi të madhe pluhuri, ka shumë pluhur që noton në ajër, kështu që përdorimi i llambave të mbyllura mund të parandalojë në mënyrë efektive pluhurin që të depërtojë në llamba dhe të shkaktojë pasoja të tmerrshme. Në vendet ku mjedisi është relativisht i lagësht, llambat e mbyllura...

  Shiko detajet
 • 2022-8-19

  Dritat e tavanit LED gu10 sjellin ndjesinë e shtëpisë tuaj

  A keni luftuar ndonjëherë për të gjetur një qendër të vëmendjes në tavan me efikasitet energjetik dhe afatgjatë? A keni luftuar ndonjëherë për të gjetur një qendër të vëmendjes në tavan që nuk nxehet dhe është e lehtë për t'u instaluar? Nëse keni probleme të tilla, atëherë drita e tavanit LED gu10 është produkti që ju nevojitet. Ai përdor teknologjinë më të fundit LED, e cila mund të reduktojë ndjeshëm konsumin e energjisë dhe ka një jetëgjatësi prej më shumë se 10 vjet. Për më tepër, performanca e shpërndarjes së nxehtësisë është e mirë dhe nuk ka problem mbinxehjeje. Lehtë për t'u instaluar, thjesht instaloni fokusin e tavanit LED gu10 në tavan. Nëse jeni duke kërkuar për një produkt me kosto efektive për ndriçimin e tavanit, atëherë fokusi i tavanit LED gu10 do të jetë zgjedhja juaj më e mirë. A po përdorni ende tavanin e modës së vjetër...

  Shiko detajet
 • 2021-12-15

  Dritat e poshtme LED për shtëpitë janë më të përshtatshme për t'u ndriçuar siç dëshironi

  Në fillim, drita përdorej për të ndriçuar çdo cep të botës dhe perceptimi i të gjithëve për dritën ishte se natën nuk ishte më errësirë. Kur isha i ri, një llambë lëshonte një dritë të zbehtë. Nën dritë, ishte një nënë e zënë me punë dhe fëmijët që punonin shumë. Dhe me zhvillimin e teknologjisë së prodhimit tani. Zhvillimi i llambave ka zhvilluar gjithashtu funksione më të ndryshme nga ndriçimi i thjeshtë. Jo vetëm që realizon funksionet bazë të ndriçimit, por gjithashtu sjell më shumë komoditet për përdorimin e të gjithëve. Kur mjetet e ndriçimit janë në shtëpi, për të mbuluar më shumë gamë ndriçimi, ata do të zgjedhin të varin një llambë ose lloje të tjera llambash në mes të...

  Shiko detajet
 • 2022-9-20

  Sa për zgjedhjen e llambave led për pajisjet e mbyllura

  Nëse jeni duke kërkuar për llambat më të mira LED për ndriçimin tuaj të mbyllur, keni ardhur në vendin e duhur. Çfarë është një llambë LED? Pse janë një zgjedhje e mirë për ndriçuesit e mbyllur? Llambat LED janë ideale për ndriçimin e mbyllur për një sërë arsyesh. Ato janë më efikase, zgjasin më shumë dhe lëshojnë më pak nxehtësi sesa llambat tradicionale. Llambat LED janë gjithashtu të disponueshme në një larmi ngjyrash, kështu që ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet hapësirës suaj. Cilat janë përfitimet e përdorimit të llambave LED në ndriçuesit e mbyllur? Ka shumë përfitime nga përdorimi i llambave LED në ndriçuesit e mbyllur. Së pari, llambat LED janë më efikase se llambat tradicionale inkandeshente, që do të thotë se ato...

  Shiko detajet
 • 2022-11-19

  Why choose kitchen spotlights, what does it do and what are its advantages

  It can be difficult to find stylish and functional lighting. Many homeowners find themselves asking: Why is kitchen lighting recommended? LED lighting system? There are several reasons for LED lighting, each of which helps to make your kitchen environment more pleasant and safe, and helps improve the overall look of your kitchen. Most people just replace low wattage bulbs with high wattage bulbs when the room isn't bright enough. However, wattage is only a measure of how much electricity a light consumes. Kitchen lighting should also pay attention to other aspects of the bulb.     The first reason is that there is no traditional filament lighting LED light. Where working with knives, sharp prep tools, hot stoves and stoves,...

  Shiko detajet