Faqja kryesore - outdoor portable table lamp

outdoor portable table lamp

Llambë tavoline e ringarkueshme USB: Një zgjidhje e përshtatshme ndriçimi
Llambë tavoline e ringarkueshme USB: Një zgjidhje e përshtatshme ndriçimi

2023-4-13

Introduction Lighting is an essential aspect of any space, and it contributes to the ambience and functionality of the area. There are different types of lighting fixtures available, but table lamps remain a popular choice because of their versatility and convenience. Recently, USB rechargeable table lamps have gained popularity because they offer added convenience, ease of use, and are environmentally friendly. This article will discuss the benefits of using USB rechargeable table lamps and why they are the ideal lighting solution for different settings.     Benefits of USB Rechargeable Table Lamps 1. Convenience One of the primary benefits of...
Why Portable Cordless Table Lamps are a Must-Have for Camping and Outdoor Activities
Why Portable Cordless Table Lamps are a Must-Have for Camping and Outdoor Activities

2023-4-12

Portable cordless table lamps have revolutionized the way we enjoy the great outdoors. These versatile and convenient lamps are a must-have for any camping or outdoor activity. In this article, we'll explore the reasons why portable cordless table lamps are essential for outdoor enthusiasts. Convenience Portable cordless table lamps are designed with convenience in mind. They are easy to transport and can be carried in a backpack or camping gear bag without taking up too much space. Most portable cordless table lamps are lightweight and have a compact design, making them easy to set up and use. Versatility Portable cordless...
Baza e karikimit PG
Baza e karikimit PG

2023-4-10

Item No. TL-00D PG charging base 5V/10W Remarks: Support Home Luce’s Pro table lamps only!
Llamba tavoline e karikueshme usb TL-19
Llamba tavoline e karikueshme usb TL-19

2023-4-10

Item No. TL-19 Watt 2.2W Input 5V/2A Nominal Flux 190lm Ra Ra95 Kelvin 2700K Service Time 7~9 hours Charging Time 3~6hours Battery Capacity 3.7V/4400mAh Power Supply Li-ion battery Charging Dock USB Type-C IP Rating IP54 Certifications CE, RoHS Lamp Shade Material Plastic Lamp Post Material Metal Lamp Base Material Plastic Dimmable Stepless dimming Memory function No Color White, Black, Basalt grey,Turquoise, Pale green, Brown Accessories (options) Power adapter , PG charging base, PG Multi-charging base Size φ114*H390mm Weight 0.80kg       Features • Made by metal and plastic • Flickering Free • Service time : 7~9h • Charging time...
llamba tavoline me bateri TL-18
llamba tavoline me bateri TL-18

2023-4-10

Item No. TL-18 Watt 1.5W Input 5V/2A Nominal Flux 100lm Ra Ra95 Kelvin 2700K Service Time 8~10 hours Charging Time 4~5hours Battery Capacity 3.2V/4000mAh Power Supply LiFePo4 battery Charging Dock USB Type-C IP Rating IP44 Certifications CE, RoHS Lamp Shade Material Plastic Lamp Post Material Plastic Lamp Base Material Plastic Dimmable Stepless dimming Memory function Yes Color White, Black, Vermilion, Pastel orange, Azure blue, Pastel blue, Pale green Accessories (options) Power adapter, Wireless charger, PG charging base, PG Multi-charging base Size φ155*H245mm Weight 0.53kg   Features • Made by plastic • Flickering Free • Service time : 8~10h • Charging...
Say goodbye to messy wires with a stylish cordless living room lamp
Say goodbye to messy wires with a stylish cordless living room lamp

2023-4-8

As technology evolves, we're constantly looking for ways to make our lives easier and more convenient. One area where this is especially true is home lighting. If you're tired of dealing with messy wires and cords, then it might be time to invest in a cordless living room lamp. Cordless lamps are a modern and stylish solution to traditional lighting. Not only do they provide the same level of brightness as their wired counterparts, but they also offer a range of benefits that make them a popular choice among homeowners. First and foremost, cordless lamps are incredibly convenient. With no...

Lajmet e fundit

 • 2023-5-7

  2023 China Portable Manicure Table with Built-In Lamp

  The Portable Manicure Table with Built-In Lamp is a must-have for any busy nail technician or home user who wants to achieve professional results. This innovative product offers a complete solution for all your manicure needs, allowing you to work comfortably and efficiently while enjoying the convenience of a built-in lamp. If you're looking for a manicure table that is versatile and easy to transport, this product is perfect for you. It is designed to be lightweight and compact, making it easy to carry from one location to another. Whether you\'re doing a manicure at home or in a salon, you can easily take this table with you wherever you go. One of the most unique features of this product...

  Shiko detajet
 • 2022-8-5

  Instalimi i dritave të kopshtit gu10 mund t'ju japë gjithashtu një ndjenjë ngrohtësie këtë verë

  Ide dhe këshilla për ndriçimin e kopshtit për të përfituar sa më shumë nga ndriçimi i jashtëm. Ndërkohë që të gjithë e kuptojmë rëndësinë e ndriçimit të duhur në shtëpinë tonë, një ambienti të balancuar pune dhe ndriçimit të theksuar. Çfarë mendojmë për ndriçimin e kopshtit? Ndriçimi i mirë i jashtëm mund të transformojë çdo hapësirë të jashtme, të krijojë ndriçim praktik për sigurinë dhe mjedisin, të krijojë një ambient të bukur dhe të nxjerrë në pah veçoritë ekzistuese. Kur planifikoni ndriçimin e kopshtit tuaj, është e rëndësishme të përcaktoni se ku do t'ju duhet ndriçimi dhe çfarë lloji të ndriçimit do t'ju nevojitet. Për shembull, dëshironi të krijoni një mjedis mikpritës në një zonë të veçantë ndenjëse, apo dëshironi të përdorni prozhektorët në korridor ose në rrugë për siguri? Ka shume...

  Shiko detajet
 • 2023-6-8

  Enhance Your Living Room Ambiance with Spot Lights

  The living room is often considered the heart of the home, where people gather to relax, socialize, and spend time with family and friends. It is important to create an inviting and comfortable atmosphere in this space, and lighting plays a crucial role in achieving this ambiance. While there are many options for lighting, spot lights are a great choice to enhance the overall look and feel of your living room. What are Spot Lights? Spot lights are a type of lighting fixture that directs a narrow beam of light on a specific area or object. They come in various sizes and shapes, from small recessed lights to larger, more decorative fixtures. Spot lights are ideal for highlighting artwork, accenting...

  Shiko detajet
 • 2023-8-16

  Battery-Powered External Lights: Shedding Light on Portable Illumination

  Introduction: In today's fast-paced world, where convenience and efficiency are highly valued, battery-powered external lights have gained significant popularity. These portable illumination devices have revolutionized the way we light up our outdoor spaces, offering convenience, flexibility, and energy efficiency. This article aims to shed light on the benefits and uses of battery-powered external lights, exploring how they have become an indispensable tool for various activities and environments. The Convenience of Battery-Powered External Lights: Battery-powered external lights provide unparalleled convenience compared to their traditional counterparts. Unlike wired lights, they do not require complex installation or the need for an electrical outlet. This makes them a practical solution for illuminating areas that are not easily accessible or do not have a nearby...

  Shiko detajet
 • 2023-6-2

  Small Battery Operated Lamps with Shades: Illuminating Your Space Anywhere, Anytime!

  In today's world, where mobility is of utmost importance, it is essential to have small battery-operated lamps with shades that can illuminate your space anytime, anywhere. Lamps are an essential part of our lives, and they have come a long way from being just a means of lighting up a room. In this article, we will explore the benefits of these small battery-operated lamps with shades and how they can help you light up your space in a modern and convenient way. Firstly, the portability of these lamps cannot be understated. They are designed to be lightweight and easy to carry, making them perfect for people who are always on the go. You can easily carry them in your backpack,...

  Shiko detajet
 • 2023-2-23

  Përjetoni efikasitetin e energjisë me llambat LED GU10

  Llambat LED GU10 me zbehje janë një mënyrë e shkëlqyer për të krijuar ambientin perfekt në çdo dhomë. Pavarësisht nëse dëshironi dritë të shndritshme dhe të fokusuar për kryerjen e punëve ose dritë të butë dhe të ngrohtë për t'u çlodhur, llamba LED GU10 me errësim ofron një zgjidhje të gjithanshme dhe me efikasitet energjie. Të njohura për konsumin e tyre të ulët të energjisë, llambat LED mund t'ju ndihmojnë të kurseni në faturat e energjisë elektrike dhe të zvogëloni gjurmën e karbonit. Me llambën LED të dimmable GU10, ju mund të rregulloni lehtësisht nivelin e ndriçimit të ndriçimit për t'iu përshtatur nevojave dhe preferencave tuaja. Kjo mund t'ju ndihmojë të kurseni energji dhe të reduktoni faturën tuaj elektrike, sepse mund të përdoret më pak energji kur nuk keni nevojë për dritë të ndritshme dhe të bollshme. Llambat LED GU10 përdorin 90% më pak energji sesa tradicionale inkandeshente...

  Shiko detajet