Faqja kryesore - downlights prodhuesit Kinë

downlights prodhuesit Kinë

Dallimi midis dritave të poshtme dhe dritave të vëmendjes
Dallimi midis dritave të poshtme dhe dritave të vëmendjes

2022-4-20

1 function Generally speaking, downlights are ordinary lamps, which mainly play the role of auxiliary lighting in family life. In addition to being installed in the main location of the living room, some downlights will also be installed around the ceiling for decorative purposes. At the same time, it will not occupy the interior space, making the whole living room look particularly atmospheric. Spotlights often play an eye-catching role in an item and can often play a role in creating a family atmosphere. In general, spotlights have been widely used in the design of TV walls and have played a good role in comparison. For people's family life, it can create a higher-end and more atmospheric home environment. 2. light source From a light source point of view, floor lamps can be equipped with incandescent bulbs or energy-saving lamps. Incandescent lamps are yellow. When installing CFLs, the type of bulb can be white or yellow. Downlights mounted on the ceiling are fixed and cannot be adjusted, so they can only be fixed to the sun in the same direction. For spotlights, LED bulbs are usually used. Spotlights are more flexible, so you need to freely adjust the direction of light...
Si duhet të zgjedhin prodhuesit e llambave
Si duhet të zgjedhin prodhuesit e llambave

2022-3-29

When a product is sold, what consumers care about is the quality of the product, and how the quality of the product can be guaranteed depends on the manufacturer of the product. So for light bulbs, the light bulb manufacturer determines the lifespan of the light bulb and its sales reputation in the market. So how should light bulb manufacturers choose? Choose a light bulb manufacturer for a look at technology Behind any product, there is a professional R&D team, and the responsibility of the team is how to improve the product from an ordinary level to a more advanced level. Therefore, when choosing a light bulb manufacturer, it is necessary to examine the strength of the company itself, and this strength is mainly the design ability of the company, which determines whether the functionality of the light bulb itself can meet the needs of the modern market, and whether it can be developed in the later stage. Whether there is a diversified development. Choose a light bulb manufacturer to see the quality Quality is the foundation for a product to be based on the market, so no matter how good the technology is, it is necessary to ensure the...
downlight led dimbar-DL-04-ND-7.5W
downlight led dimbar-DL-04-ND-7.5W

2022-1-5

Product Name 1. LED downlight 2. down light ip54 3. downlight led Item No. DL-04-ND-7.5W Driver External Non-Dimming Driver Wattage 7.5W Luminous Flux 580lm Color Rendering Ra90 (Ra97 is optional) Beam Angle 15/24/36/60 Tilting Angle ±25° Dimmable NO Color Temperature 2700K/3000K/4000K/6500K Heatsink Aluminum Alloy Reflector PC Light Source COB Lamp Body Color White/Black Input Voltage(V) AC220~240V SDCM 3 steps Warranty 5-year Flickering Flicker Free Power Factor 0. 5 Dimmability / Size φ90*41mm Cut-out size φ68~83mm Install Way Recessed Lifespan 50,000hrs IP Rate IP54 Remarks Full Spectrum is optional

Lajmet e fundit

 • 2021-12-14

  Prodhuesit kinezë të ndriçimit të ndriçimit LED sjellin produkte më të mira në treg

  Kur jemi duke parë një performancë live, jo vetëm që do të prekemi nga performanca e aktorëve, por edhe do të tronditemi nga efektet live të krijuara nga dritat live. Formimi i këtyre efekteve arrihet nga funksioni i dimmerit. Dhe prodhuesit kinezë të ndriçimit të dritave LED kanë ndërtuar produkte të mira me forcë dhe i kanë sjellë këto produkte në treg, kështu që ato kanë efektet tronditëse në vend që kemi parë. Dimmeri është një pajisje që mund të ndryshojë burimin e dritës dhe fluksin e dritës në pajisjen e ndriçimit dhe të rregullojë nivelin e ndriçimit, dhe qëllimi i tij kryesor është të rregullojë ndriçimin e ndryshëm të llambës. Parimi i dimmers LED është i ndarë në tre ...

  Shiko detajet
 • 2022-9-20

  Sa për zgjedhjen e llambave led për pajisjet e mbyllura

  Nëse jeni duke kërkuar për llambat më të mira LED për ndriçimin tuaj të mbyllur, keni ardhur në vendin e duhur. Çfarë është një llambë LED? Pse janë një zgjedhje e mirë për ndriçuesit e mbyllur? Llambat LED janë ideale për ndriçimin e mbyllur për një sërë arsyesh. Ato janë më efikase, zgjasin më shumë dhe lëshojnë më pak nxehtësi sesa llambat tradicionale. Llambat LED janë gjithashtu të disponueshme në një larmi ngjyrash, kështu që ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet hapësirës suaj. Cilat janë përfitimet e përdorimit të llambave LED në ndriçuesit e mbyllur? Ka shumë përfitime nga përdorimi i llambave LED në ndriçuesit e mbyllur. Së pari, llambat LED janë më efikase se llambat tradicionale inkandeshente, që do të thotë se ato...

  Shiko detajet
 • 2021-9-24

  Cili është ndryshimi midis llambës së tavolinës së leximit dhe llambës së zakonshme tavoline?

  Në procesin mësimor, njerëzit janë më të prirur të blejnë llamba tavoline leximi. Pra, nga këto aspekte a mund të kuptojmë ndryshimin midis llambave të tavolinës së leximit dhe llambave të zakonshme të tavolinës? Sidomos në përditshmërinë e nxënësve, çfarë roli luan llamba e leximit? Aktualisht në treg, trupi i llambës së llambës së tavolinës së leximit është i thjeshtë dhe i lehtë, dhe lartësia e shtyllës së llambës, drejtimi i dritës dhe shkëlqimi mund të rregullohen. Teknikisht, duhet të ketë karakteristikat e mëposhtme: ndriçim i lartë, dritë blu e padëmshme, pa dridhje video, uniformitet, gamë e gjerë ndriçimi, dritë e butë e ambientit, indeks i lartë i interpretimit të ngjyrave dhe temperaturë natyrale e ngjyrave. Megjithatë, llambave të zakonshme të tavolinës u mungojnë disa elementë të nevojshëm në aspektin teknologjik...

  Shiko detajet
 • 2021-10-7

  Cili është funksioni i pistës së muzeut gu10

  Drita e pista gu10 është një lloj pajisje ndriçimi që përdoret zakonisht në ndriçimin komercial. Është një dritë pista për sa i përket metodës së instalimit dhe një dritë pikash për sa i përket karakteristikave të burimit të dritës. Dritat e pistave gu10 janë të ndryshme nga dritat tradicionale të pistave LED në karakteristikat funksionale. Sidomos kur përdoret në ndriçimin e muzeut, karakteristikat funksionale të dritave të skenës së nivelit të lartë si ndriçimi i sallës së ekspozitës dhe ndriçimi i muzeut të shkencës dhe teknologjisë janë gjithashtu të ndryshme. Cilat janë veçoritë e dritave të pista gu10 në krahasim me dritat tradicionale të pistave? Drita e pista gu10 është një lloj ndriçimi i pistave, i cili ka karakteristikat e dritës LED. Ka karakteristikat e kursimit të energjisë, jetëgjatësisë së shërbimit, ngjyrave të pasura, dritës së pastër...

  Shiko detajet
 • 2022-2-16

  Drita nga llamba wireless per banjo

  Të gjithë kanë menduar se si do të ishte të mos kishte drita në banjë. Pa drita, do të thotë pa dritë. Pa dritë, do të ishte e zezë. A do të guxonit të hyni? Pikërisht me një ide të tillë dyshohet se njerëzit kanë shpikur llambën. Çfarë eksperience është llamba wireless për banjë, me të nuk do të ndiheni të errët, mund t'ju sjellë dritë wireless. Nëse banja juaj është mjaft e ndritshme për 24 orë, mund ta shpërfillni, por nëse banja juaj nuk ka dritë të mjaftueshme, zgjedhja e neve është zgjidhja më e mirë. Dritat më të zakonshme kërkojnë instalime elektrike, të cilat zakonisht kërkojnë një punëtor për të lidhur dhe instaluar, dhe një kontraktor për të grisur ...

  Shiko detajet
 • 2021-12-1

  Flisni për trendin e zhvillimit të llambave tavoline të rikarikueshme pa tel në vitet e fundit

  Vitet e fundit, industria e llambave të tavolinës në Kinë ka shfaqur një trend të rritjes së shpejtë. Ka më shumë se 5000 kompani që prodhojnë pajisje ndriçimi LED në Kinë. Megjithëse teknologjia kryesore e industrisë së ndriçimit LED është zotëruar kryesisht në vende të tilla si Evropa dhe Shtetet e Bashkuara. Në këtë kontekst, disa kompani kanë përshpejtuar ritmin e inovacionit teknologjik, kanë përmirësuar proceset e prodhimit dhe kanë përmirësuar efektivisht efikasitetin e prodhimit dhe cilësinë e llambave tavoline të rikarikueshme me valë. Sipas të dhënave nga institucionet kërkimore, që nga viti 2010, norma mesatare e rritjes së shitjeve vendase të llambave tavoline LED ka arritur në 35%. Shkalla e penetrimit të familjeve në tregjet jashtë shtetit është 80%. Tregu i llambave të tavolinës së karikimit me valë është në rritje nga viti në vit....

  Shiko detajet