Faqja kryesore - 120v spotlight

120v spotlight

dritat e autobarnave
dritat e autobarnave

2022-8-16

You can use LED spotlights as versatile light sources in every room of your home. When it comes to planning your lighting, you will no doubt have a lot of questions. So where to start? For every room and area in your home, there are different lighting requirements. Depending on the activities and tasks taking place in the area, you need to carefully consider the type of lighting that is best for the space. There are two rules to remember: 1. Where you need a lot of light, such as when working in the kitchen or home office, use LED...
dressing table lamp
dressing table lamp

2022-8-16

Ambient Light: Since the vanity has a mirror, natural light is best for maintaining proper visibility and helping you with your grooming. You can take advantage of natural light by using ambient lighting. Natural lighting is the best light source for a study. Natural lighting is the best option for controlling vision. It minimizes stress when reading and writing. One solution (and my personal favorite) is to use a dressing table lamp. Drape them around a mirror for a delicate touch, but also clear enough for makeup. Flower lamps are perfect for a retro look. However, rope lights are perfect...
gu10 vend i ngushtë-GU10 ECO
gu10 vend i ngushtë-GU10 ECO

2021-9-9

Product Name 1. gu10 led dimbar 2. gu10 dimbar led 3. gu10 narrow spot Item No. GU-01(201055) Wattage 5.5W Luminous Flux 410lm Color Rendering Ra97 Beam Angle 15/24/36/60 Dimmable YES Color Temperature 2700K/3000K/4000K/6500K Heatsink Aluminum Alloy Reflector PC Light Source COB Lamp Body Color Silver Input Voltage(V) AC220~240V/AC120V SDCM 3 steps Warranty 5-year Flickering Flicker Free Power Factor 0.85 Dimmability Leading Edge & Trailing Edge Size φ54*50mm Suitable for Closed Fixture YES Certification CE issued by Dekra Lifespan 40,000hrs   A GU10 narrow spot is a type of light bulb that emits a focused beam of light with a narrow angle of approximately 10 degrees. This...
mr16 cri 90-GU5.3 Pro (301055)
mr16 cri 90-GU5.3 Pro (301055)

2021-9-9

Product Name 1. led spotlight 12v 2. mr16 gu5.3 12v 3. mr16 cri 90 Item No. MR-01(301055) Driver Built-in Dimming Driver Wattage 5.5W Luminous Flux 410lm Color Rendering Ra97 Beam Angle 15/24/36/60 Dimmable YES Color Temperature 2700K/3000K/4000K/6500K Heatsink Aluminum Alloy Reflector PC Light Source COB Lamp Body Color Silver Input Voltage(V) AC/DC12V SDCM 3 steps Warranty 5-year Flickering Flicker Free Power Factor 0.85 Dimmability Trailing Edge Size φ46*50mm Suitable for Closed Fixture YES Lifespan 40,000hrs   An LED spotlight 12V is a type of LED light that is designed to operate on a low-voltage 12V DC electrical system. This type of light is commonly used...
gu10 gimbal downlight-GU10 ECO(204052)
gu10 gimbal downlight-GU10 ECO(204052)

2021-1-21

Product Name 1. gu10 dimbar 35w 2. gu10 gimbal downlight 3. gu10 lampa Item No. GU-04(204052) Wattage 5.2W Luminous Flux 430lm Color Rendering Ra90 Beam Angle 38 Dimmable YES Color Temperature 2700K/3000K/4000K/6500K Heatsink Aluminum Alloy+Plastic Reflector PC Light Source SMD Lamp Body Color Clear Input Voltage(V) AC220~240V SDCM 4 steps Warranty 3-year Flickering Flicker Free Power Factor 0.85 Dimmability Leading Edge & Trailing Edge Size φ54*50mm Suitable for Closed Fixture NO Certification CE issued by Dekra Lifespan 40,000hrs   A GU10 gimbal downlight is a type of recessed lighting fixture that is designed to accommodate a GU10 base light bulb. It is typically used in residential...

Lajmet e fundit

 • 2023-4-25

  Contemporary Floor Lamps: Illuminate Your Space with Style

  Contemporary floor lamps are a great way to add style, ambiance, and light to any space. Whether you are looking for a lamp to brighten up your living room, bedroom, or office, there are a variety of contemporary floor lamps to choose from that will fit your needs and personal style. One of the benefits of contemporary floor lamps is that they come in a wide range of styles, materials, and designs. You can find lamps made from metal, wood, glass, and even fabric. Some lamps are minimalist and sleek, while others are more intricate and ornate. Some are designed to blend seamlessly into your decor, while others are meant to be a statement piece. Another benefit of contemporary floor...

  Shiko detajet
 • 2023-4-27

  Wireless Illumination Anywhere: The Portable Battery Table Lamp

  Are you tired of being limited by cords and power outlets when it comes to lighting up your space? Look no further than the portable battery table lamp – the ultimate solution for wireless illumination, anywhere! With its sleek and modern design, this lamp is the perfect addition to any room in your home, from the living room to the bedroom and beyond. Its compact size makes it easy to move around and place wherever you need it most, without worrying about finding a nearby outlet or tripping over cords. The lamp's battery-operated design means you can take it with you on the go, whether you're camping, traveling, or simply enjoying an evening in your backyard. It's perfect for creating...

  Shiko detajet
 • 2022-11-18

  Pse të zgjidhni një llambë tavoline led me cilësi të lartë dhe cilat janë avantazhet e saj

    Ka shumë përfitime të llambave tavoline LED të jashtme. Jo vetëm që është estetikisht i përsosur, por ka edhe bonusin e shtuar për të përmirësuar hapësirën tuaj të jashtme. Ky artikull ka të bëjë me përfitimet e llambave tavoline LED në natyrë. Ndriçimi ka një aftësi të çuditshme për të krijuar humor. Përdorimi i ndriçimit specifik ju lejon të krijoni një atmosferë të bukur dhe tërheqëse. Llambat e tavolinës LED në natyrë janë një mënyrë e shkëlqyeshme për të shtuar personalitet në hapësirën tuaj të jashtme duke rritur sasinë e kohës që kaloni jashtë, dhe grilat e natës vonë mund të shtojnë lehtësisht një mjedis të gjallë dhe festiv. Çfarë është një llambë tavoline LED në natyrë? Dritat LED të jashtme janë drita LED të krijuara posaçërisht për të ndriçuar ambientet e jashtme. Tani, ju mund të pyesni veten ...

  Shiko detajet
 • 2021-9-11

  Ndikimi i llambës së tavolinës së leximit në jetën e përditshme

  llambat e tavolinës së leximit janë një ekzistencë jo e papërfillshme për një familje, sepse ndriçimi i zakonshëm nuk është i përshtatshëm për nevoja afatgjatë leximi, studimi dhe pune. Sidomos të rinjtë, nëse llamba nuk përzgjidhet mirë gjatë procesit mësimor, është e lehtë të vuash nga miopia. Leximi/shkrimi bëhet me sy në distancë të afërt dhe kërkesat për dritë janë shumë të larta. Shkëlqimi i duhur është në një interval të vogël (rreth 300Lx) dhe duhet të jetë mjaftueshëm i qëndrueshëm. Në zonat e banuara, nëse ka nevojë për lexim/shkrim, përveç llambave të tavanit, duhet të ketë edhe llamba tavoline për të mbushur librat/tavolinat. Llambat gjithashtu duhet të bëjnë dallimin midis llambave ditore dhe llambave mësimore. Në procesin e leximit, rehatia është mbrojtja e vërtetë e syve....

  Shiko detajet
 • 2022-10-19

  Si të zgjidhni një ndriçues me cri të lartë dhe si ta instaloni atë

  Çfarë është një dritë e ndritshme? Dritat e poshtme janë një nga llojet më të njohura të dritave në hapësirat rezidenciale dhe komerciale. Ka një shumëllojshmëri të llojeve të ndryshme të dritave të ulëta në treg, por një nga opsionet më të njohura është drita e ulët me krize të lartë. Cilat janë përfitimet e përdorimit të dritave të ndezura? Ka shumë përfitime nga përdorimi i dritave me rrymë të lartë në shtëpinë tuaj. Disa përfitime përfshijnë: 1. Ato krijojnë një atmosferë më natyrale dhe tërheqëse. 2. Janë më efikase se llambat tradicionale dhe mund t'ju kursejnë faturat e energjisë. 3. Ato zgjasin më shumë se llambat tradicionale, kështu që mund të kurseni edhe në kostot e zëvendësimit. 4. Krahasuar me llambat tradicionale, ato lëshojnë më pak nxehtësi, kështu që janë më të sigurta për t'u përdorur...

  Shiko detajet
 • 2023-5-30

  Portable Manicure Table with Lamp for Professional Nail Care

  A portable manicure table with a lamp is a must-have for any professional nail care technician. This versatile piece of equipment allows you to provide high-quality manicures and pedicures to your clients in a comfortable and convenient setting. One of the key advantages of a portable manicure table is that it can be easily transported from one location to another. This is particularly important for mobile nail technicians who travel to their clients\' homes or offices. With a lightweight and compact design, a portable manicure table can be easily folded up and stored in the trunk of a car or carried on public transportation. Another important feature of a portable manicure table is its adjustable height. This allows you to...

  Shiko detajet