table-lamp
Faqja kryesore - kopjoni produktin - llamba tavoline e jashtme me bateri-TL-02 Pro Mini

llamba tavoline e jashtme me bateri-TL-02 Pro Mini

-- LED-të me spektër të plotë (drita e diellit) mund të mbrojnë plotësisht sytë;
--IP54 I përshtatshëm për përdorim të jashtëm;
-- E gjithë streha e bërë nga metali për të mbajtur transmetimin e mirë të nxehtësisë dhe jetëgjatësinë e gjatë;
-- Mundësohet nga bateria Li-ion 2*2,500 mAH;
-- Karikimi pa tela me kabllo USB të tipit C;
--I përshtatshëm për Bar, Restorant, Kamping, Sallon, Hotel, etj;
--Ngjyra e personalizuar është e disponueshme;

 • Dorëzimi i Shpejtë
 • Sigurimi i cilësisë
 • Shërbimi ndaj klientit
Prezantimi i produktit
Emri i produktit 1. llambë tavoline e jashtme

2. llambat e tavolinës së dhomës së ndenjes

3. Llamba tavoline e ringarkueshme led

Artikulli Nr. TL-02 Pro Mini
Mënyra e Karikimit Karikimi me valë
Fuqia nominale 2.2 W
Tensioni i hyrjes 5 Vdc
Fluksi nominal 190lm
Paraqitja e ngjyrave Ra98
LED Spektri i plotë (drita e diellit)
Temperatura e ngjyrave 2700 mijë
Koha e Shërbimit 10 orë me ndriçim të plotë
20 orë me ndriçim 50%
Koha e karikimit Min. 3 orë (5V 2A)
Shkëlqimi i paracaktuar 100%
Kapaciteti i baterisë 2*2500 mAH
Materiali i hijes së llambës Aliazh alumini
Materiali i shtyllës së llambës Aliazh alumini
Materiali bazë i llambës Aliazh zinku
Furnizimi me energji elektrike Bateri Li-jon
Doku i karikimit USB Lloji C
Karikimi pa tela Pajtohuni me karikuesin me valë QI
Temperatura e punës -20℃~35℃
Madhësia φ114*250mm
Norma e IP IP54
Paneli i mesazheve

Lajmet e fundit

 • 2023-5-5

  Portable Battery Table Lamp: Illuminating Your Space Anywhere, Anytime

  A lamp is not just a source of light, but also an essential element in setting the mood and creating a comfortable atmosphere in any space. However, traditional lamps are often limited to being used in specific areas where there is an available power source. This is where the Portable Battery Table Lamp comes in, providing a solution for illuminating your space anywhere and anytime. One of the most significant advantages of this lamp is its portability. It is lightweight and compact, making it easy to carry around and place wherever you need it. Whether you're working on a project in your backyard, camping with friends, or reading a book on your couch, the Portable Battery Table Lamp can be...

  Shiko detajet
 • 2023-4-13

  Elegant Table Lamp to Enhance Your Restaurant Decor

  When it comes to running a successful restaurant, it not just about the food and service. The ambiance and decor of your restaurant also play a crucial role in creating a memorable dining experience for your guests. One way to enhance your restaurant decor is by choosing the right lighting, and an elegant table lamp can make a significant impact. A table lamp is a versatile lighting option that can be used in various areas of your restaurant, such as the dining tables, bar counters, and lounge areas. It creates a warm and inviting atmosphere, making your guests feel comfortable and relaxed. Choosing an elegant table lamp that matches your restaurant aesthetic is essential. It should complement the overall decor...

  Shiko detajet
 • 2023-6-1

  Top Bedroom Wall Lights for Optimal Reading Comfort

  Reading is an exceptional habit that can open your mind to the world of imagination and creativity. A lot of people love to read books in bed, especially before going to sleep. However, reading in dim light can affect your eyes and cause discomfort. To avoid this issue, investing in a good reading light is essential. A bedroom wall light is an excellent option for those who want to read in bed while keeping their hands free. In this article, we will discuss some of the top bedroom wall lights that offer optimal reading comfort. 1. Swing Arm Wall Sconces Swing arm wall sconces are a popular choice for bedroom wall lights. They are designed to move in different directions,...

  Shiko detajet
 • 2023-5-21

  Portable Manicure Table with Lamp for Salon and Home Use

  Introduction: A portable manicure table with a lamp is an essential piece of equipment for any professional salon or home-based nail technician. This table provides a convenient and comfortable work surface for performing manicures, pedicures, and other nail treatments. It also features a built-in lamp that provides ample lighting, allowing you to work with precision and accuracy. Whether you are a professional nail technician or simply looking to do your own nails at home, a portable manicure table with a lamp is the perfect addition to your toolkit. Features: The portable manicure table with a lamp is designed with several features that make it ideal for use in a salon or at home. It is lightweight and easy to move...

  Shiko detajet
 • 2023-4-14

  Elegant Lighting for Your Dining Experience: The Restaurant Table Lamp

  Elegant lighting is an essential element in creating a sophisticated and inviting atmosphere for any dining experience. Whether it a romantic dinner for two or a group celebration, the right lighting can make all the difference in setting the mood and enhancing the overall dining experience. One way to achieve this is with the use of restaurant table lamps. Restaurant table lamps are an excellent way to add elegant lighting to any dining area. These lamps come in a variety of styles, sizes, and finishes, making it easy to find one that complements your restaurant decor. Whether you looking for a modern, minimalistic design or a more traditional, ornate look, there is a lamp out there that will fit your...

  Shiko detajet
 • 2022-5-4

  Ka një qendër të vëmendjes GU10 që vlen të përmendet: qendra e vëmendjes në shtëpi Lite

  Dritat e vëmendjes janë një nga pajisjet më të rëndësishme të ndriçimit në shtëpinë tuaj. Një tjetër qendër e vëmendjes që vlen të përmendet: fokusi Family Compact GU10, i krijuar për familjet, është një zgjedhje e shkëlqyer për këdo që kërkon një qendër të vëmendjes me cilësi të lartë. Ndriçimi është shumë i ndritshëm dhe i lehtë për t'u instaluar. Këto llamba vijnë në një larmi fuqish dhe temperaturash ngjyrash, dhe unë doja të blija një grup të ri llambash në qendër të vëmendjes, kështu që shkova në dyqanin lokal të pajisjeve për të parë se cilat opsione ishin në dispozicion. U befasova kur gjeta kaq shumë lloje llambash në treg. Fuqia dhe temperatura e ngjyrës së llambës janë të ndryshme, dhe forma dhe madhësia janë gjithashtu të ndryshme, nuk mund të vendos ...

  Shiko detajet