llamba tavoline per sallon
Faqja kryesore - Blog - Informacioni i Industrisë - Po në lidhje me sipërfaqen e montuar në shtëpi me luce në dritë

Po në lidhje me sipërfaqen e montuar në shtëpi me luce në dritë

time: 2022-01-19 view:683

Now downlights can be seen everywhere, whether in shopping malls or at home, downlights can be seen everywhere, and the installation methods of downlights are also clearly installed and hidden. Most of the ones I see are more concealed, so it looks more beautiful. Downlights are also divided into bathroom downlights, adjustable downlights, outdoor downlights, etc.

 

dritat e montuara në sipërfaqe

 

 

What is a surface mounted downlight
1. The surface mounted downlight is a kind of downlight, which is just the opposite of the concealed downlight. Its characteristic is that it will maintain the overall unity of the architectural decoration, and will not destroy the beauty of the decoration if the lamps are installed.
2. Downlights do not occupy space, which can increase the soft atmosphere of the space. If you want to create a warm feeling, you can try to install multiple downlights to reduce the pressure of space. Generally, it is used more in hotels, homes, and cafes.
Downlights do not occupy any space, and can also increase the soft atmosphere of the space. If you want to create a warm feeling, you can install a few more downlights to reduce the pressure of the space. Generally, it is used more in homes, hotels, and cafes.

 

 

What are the advantages and disadvantages of surface mounted downlights
1. Advantages
a. Can work at high speed: If the energy-saving lamp is frequently started or turned off, the filament will turn black and will be damaged soon.
b. Solid state package, belonging to cold light source type. Therefore, it is very convenient to transport and install, and can be installed in any miniature and closed equipment. It is not afraid of vibration, and the main consideration is heat dissipation.
c. Fast response speed: The downlight has a fast response speed, which completely eliminates the shortcomings of the traditional high-pressure sodium lamp that the ignition process is long.
d. The downlight is mainly composed of a lamp frame, a lamp frame bracket, a lamp holder, a lamp holder iron box cover, a reflector, etc. The main body is made of imported steel plates and imported aluminum materials. The surface is repaired by electrostatic spraying, and the powder layer has strong and uniform cohesion.

 

 

2. Disadvantages:
It cannot be installed on some flammable materials. If it is installed on flammable materials, it is very likely to cause a fire. If we want to install the ceiling light on the board, we need to take some heat insulation measures, so as to effectively prevent the fire. The price is higher than ordinary lamps, and maintenance is inconvenient and expensive.
We know that downlights have exposed and concealed installations, so there is a certain difference between exposed and concealed installations, so there are some advantages and disadvantages of surface-mounted downlights. We have introduced the above for you, hoping to help you. For the introduction of downlights, please na kontaktoni.

Etiketa: , , ,

           

Lajmet e fundit

 • 2021-12-10

  Dimmable llambë led krijon një atmosferë komode jetese për të gjithë

  Kur jeta e njerëzve të hyjë në epokën e ndriçimit, të gjithë do të shqetësohen për konsumin e energjisë elektrike kur të ankohen për përparimin e shkencës dhe teknologjisë. Nga një perspektivë e zhvillimit afatgjatë, konsumi i energjisë do të bëhet gjithashtu një shqetësim i madh për teknologjinë e ardhshme. Shfaqja e llambave led është bërë një alternativë me cilësi të lartë ndaj llambave inkandeshente me konsum të ulët të energjisë dhe shkëlqim të lartë. Me përmirësimin e vazhdueshëm të kërkesës së tregut, dimmable llamba LED janë bërë gjithashtu kërkesa bazë për njerëzit që të zgjedhin llambat. Pse të zgjidhni një dritë që mund të zbehet. Sepse nëse një llambë e tillë përdoret në shtëpi, ajo mund të rregullojë në mënyrë efektive ndriçimin e shtëpisë. Zgjedhja e dritave të ndryshme errësuese në mjedise të ndryshme mund të ndryshojë gjithashtu atmosferën e...

  Shiko detajet
 • 2021-11-4

  çfarë lloj ngjyre duhet zgjedhur për llambën e tavolinës së leximit

  Temperatura e ngjyrës dhe shkëlqimi i llambës së tavolinës së leximit do të ndikojnë në përvojën tuaj të leximit, lodhjen e syve dhe ciklin e gjumit. Për të pasur një mjedis dhe përvojë të mirë leximi, si duhet të zgjedhim? Para së gjithash, ne duhet të kuptojmë se çfarë është temperatura e ngjyrës. Temperatura e ngjyrës është një sasi fizike. Ngjyra e burimit të dritës matet optikisht. Njësia e temperaturës së ngjyrës është k, Kelvin. Në përgjithësi, ndryshimi i ngjyrës është një proces gradual, domethënë procesi i kuq-portokalli-kuq-verdhë-verdhë-bardhë-bardhë-blu-bardhë. Një temperaturë më e ulët e ngjyrës do të thotë që drita lëshon gjatësi vale të kuqe dhe paraqet një ngjyrë të ngrohtë. Një temperaturë e lartë ngjyrash do të thotë që drita lëshon gjatësi vale blu dhe shfaq ngjyra të ftohta. Temperatura e lartë e ngjyrave mund të rrisë...

  Shiko detajet
 • 2021-9-30

  Fabrika e llambave të tavolinës Sigor ofron llamba ndriçimi të brendshëm që përdoren zakonisht në treg

  Projektet e ndriçimit të brendshëm përfshijnë kryesisht projektet e ndriçimit komercial të brendshëm dhe projektet e ndriçimit të shtëpive të brendshme. Projektet e ndriçimit komercial përfshijnë ndriçimin e muzeut, ndriçimin e galerisë së artit, ndriçimin e sallës së ekspozitës, ndriçimin e dyqaneve, ndriçimin e hoteleve, ndriçimin e zyrave, ndriçimin e dyqaneve, ndriçimin e hotelierisë dhe skena të tjera komerciale. Projektet e ndriçimit të brendshëm përfshijnë kryesisht ndriçimin e vilave, ndriçimin e shtëpisë dhe skena të tjera. Prodhuesi komercial i ndriçimit Minghong Lighting është si një pajisje ndriçimi që përdoret zakonisht kur prezanton projektet e ndriçimit të brendshëm. Llambat e përdorura zakonisht në projektet e ndriçimit komercial janë përgjithësisht burime drite LED. Krahasuar me llambat tradicionale, llambat LED kanë karakteristikat e kursimit të energjisë, jetëgjatësisë dhe qëndrueshmërisë së lartë. Prandaj, llambat LED kanë zëvendësuar llambat tradicionale dhe janë bërë llambat e përdorura zakonisht në projektet e ndriçimit komercial. Edhe pse përdoret gjerësisht...

  Shiko detajet
 • 2022-4-6

  Llamba tavoline moderne pa tela për dritë të bukur dhe dekorim perfekt tavoline

  Llambat tani nevojiten në çdo familje dhe llambat mund të përdoren si dekorim ose mund të krijojnë një ambient të ngrohtë për njerëzit. Llamba e tavolinës me valë është një llambë tavoline e përshtatshme dhe e ngrohtë. Ndriçimi me valë nuk është vetëm i sigurt, por gjithashtu shton një vlerë më të mirë estetike si për ambientet e brendshme ashtu edhe për ato të jashtme në krahasim me dritat tradicionale. Pajisjet që përdorin llamba LED kanë një jetëgjatësi më të madhe. Ata nuk kanë asnjë kimikate toksike dhe janë gjithashtu shumë efikase në energji. Kjo dritë është shumë e dobishme për të sjellë dritë kudo që të shkoni dhe është gjithashtu e përkryer për vilat, kopshtet, oborret apo kudo pa energji elektrike. Dhe është një mënyrë elegante dhe elegante për të krijuar një atmosferë të veçantë në çdo vend gjithashtu. Duke kërkuar për një stil dhe stil...

  Shiko detajet
 • 2021-9-9

  Çfarë duhet të keni parasysh kur shikoni një llambë inteligjente pranë shtratit? Çfarë duhet t'i kushtoj vëmendje?

  Llamba inteligjente e krevatit mund të bëhet produkti kryesor në shtëpinë tuaj. Shumë njerëz fillimisht vijnë në kontakt me produktet inteligjente përmes ndriçimit inteligjent. Dritat inteligjente janë një zgjatim i drejtpërdrejtë i dritave inteligjente. Këto drita zakonisht kanë të njëjtat funksione (nëse jo më shumë) si llambat inteligjente standarde, sepse ato janë specifike të dizajnuara nga e para. Kur blini një dritë inteligjente, së pari merrni parasysh qëllimin e saj. Ku doni ta vendosni këtë dritë? A përdoret për të lexuar, për të ndriçuar një dhomë apo për të krijuar një atmosferë? Megjithëse llambat inteligjente janë argëtuese dhe interesante, të gjithë duhet t'i kushtojnë vëmendje performancës së ndriçimit të llambave kur blejnë llamba inteligjente dhe nuk duhet të ndjekin verbërisht inteligjencën. Prandaj, rekomandohet të zgjidhni llamba inteligjente të prodhuara...

  Shiko detajet
 • 2022-8-22

  Invention from a Chinese downlight manufacturer

  The principle of the invention of the downlight manufacturer Downlight is a very ancient lighting tool, which was first invented in China. The principle of the downlight is to insert a long bamboo or wood into a cylindrical base, and then cover a small paper lamp with the bamboo or wood. Put this decorated bamboo or wood in a large pot filled with water so that the bamboo or wood will not burn. When downlights need to be used, people place them on a flat surface and tap the basin lightly with their hands or feet to splash water onto the small paper lanterns.     The production process of downlights Downlight manufacturers usually focus on the production of downlights....

  Shiko detajet