llamba tavoline per sallon
Faqja kryesore - Blog - Dinamika e kompanisë - Dritat e poshtme e bëjnë shtëpinë tuaj më të ngrohtë nga errësira në të ngrohtë

Dritat e poshtme e bëjnë shtëpinë tuaj më të ngrohtë nga errësira në të ngrohtë

koha: 2022-08-23 pamje:748

Dritat e poshtme janë një pajisje ndriçimi i domosdoshëm në shtëpi, por me zhvillimin e teknologjisë së ndriçimit LED në vitet e fundit, dritat e poshtme janë duke u hequr gradualisht. Kohët e fundit, megjithatë, dritat e poshtme kanë filluar të ngrohen përsëri.

Drita e ulët u zbeh
Zbehja e dritës së poshtme i referohet zbehjes së dritës së dritës së poshtme dhe arsyeja për zbehjen e dritës së poshtme është thyerja e filamentit në dritën e poshtme ose plakja e filamentit. Faktorët që ndikojnë në zbehjen e dritave janë: temperatura, lagështia, materiali i filamentit, voltazhi, etj.

 

 

ngrohja e lehtë
Downlight zakonisht i referohet ndriçimit të brendshëm, i cili është një pajisje e zakonshme ndriçimi në jetën e përditshme. Zbehja e dritës së poshtme do të thotë që drita e ulët zbehet brenda një periudhe të caktuar kohore, e cila zakonisht shkaktohet nga plakja e llambës ose djegia e filamentit. Ngrohja e dritës së poshtme i referohet ngrohjes së dritës së dritës së poshtme brenda një periudhe të caktuar kohore, e cila zakonisht shkaktohet nga plakja e filamentit ose ndotja e llambës. Analiza e shkakut të zbehjes së dritës së poshtme: Zbehja e dritës së poshtme i referohet zbehjes së dritës së ulët brenda një periudhe të caktuar kohore, e cila zakonisht shkaktohet nga plakja e llambës ose djegia e filamentit. Plakja e llambës: Plakja e llambës i referohet plakjes së llambës brenda një periudhe të caktuar kohore, e cila në përgjithësi shkaktohet nga plakja e materialit të llambës ose nga plakja e strukturës së llambës. Djegia e filamentit: Djegia e filamentit nënkupton që filamenti digjet brenda një periudhe të caktuar kohore, e cila zakonisht shkaktohet nga plakja e filamentit ose ndotja e llambës. Analiza e ndikimit të ngrohjes së dritës së poshtme: Ngrohja në dritë në përgjithësi nuk ndikon në jetëgjatësinë e shërbimit të llambave, por do të ndikojë në efikasitetin e dritës së llambave.

 

 

Analiza e shkakut
Arsyet kryesore për ngrohjen e dritës së poshtme janë si më poshtë: 1. Temperatura rritet: kur temperatura e brendshme rritet, temperatura brenda dritës së poshtme do të rritet gjithashtu, duke e bërë dritën e emetuar nga drita e poshtme më e ngrohtë. 2. Koha e zgjatur e rrezatimit të dritës: Kur koha e rrezatimit të dritës së poshtme zgjatet, temperatura brenda dritës së poshtme do të rritet, duke e bërë dritën e emetuar nga drita e poshtme më e ngrohtë. 3. Intensiteti i shtuar i dritës: Kur rritet intensiteti i dritës, temperatura brenda dritës së poshtme do të rritet, duke e bërë dritën e emetuar nga drita e poshtme më e ngrohtë.

Analiza e ndikimit
Zbehja dhe ngrohja e dritave do të ndikojë në shikimin e njerëzve dhe do të shkaktojë lodhje vizuale.
Ngrohja e dritave është një fakt, por shkaku është i paqartë. Disa njerëz mendojnë se avancimi i teknologjisë së ndriçimit LED i bën dritat më të ngrohta, dhe disa mendojnë se ngrohja e dritave të poshtme sjell metoda të reja ndriçimi. Si përfundim, ngrohja e dritave është një fenomen shqetësues dhe ne duhet t'i kushtojmë vëmendje kësaj.

Njerëzit kanë zbuluar gradualisht se dritat e poshtme kanë shumë përparësi. Ai jo vetëm që mund të kursejë energji dhe të reduktojë emetimet, por edhe të rregullojë temperaturën e brendshme. Prandaj, trendi i zbehjes dhe ngrohjes së dritave po shfaqet gradualisht.

Etiketa: , , ,

           

Lajmet e fundit

 • 2021-9-6

  Rreth aplikimit dhe funksionit të llambës LED gu10 me errësim

  Standardi i jetesës po përmirësohet gradualisht brenda një dite, dhe gjithnjë e më shumë konsumatorë kanë kërkesa gjithnjë e më të larta për llambat shtëpiake. Prodhuesit e llambave gu10 rekomandojnë një llambë LED gu10 miqësore me mjedisin që mund të zvogëlojë ndotjen e mjedisit dhe dëmtimin e dritës. Aplikimi i llambës gu10: Kryesisht i përshtatshëm për studiot e lajmeve televizive, studiot virtuale, studiot e intervistave, teatrot, klasa elektronike, dhoma të ndryshme takimesh, salla shumëfunksionale dhe vende të tjera si ndriçim funksional, dhe dritat LED ndjekin konceptin tradicional halogjen profesional Fresnel Koncepti i dizajnit dhe përdorni metodën e dritave të fokusit të lenteve të veshit, me module LED me densitet të lartë të fuqisë dhe sistem efikas fokusimi asferik, përdorni vetëm një të dhjetën e fuqisë së dritave tradicionale halogjene të tungstenit për të arritur të njëjtën performancë optike, dhe...

  Shiko detajet
 • 2022-9-20

  Sa për zgjedhjen e llambave led për pajisjet e mbyllura

  Nëse jeni duke kërkuar për llambat më të mira LED për ndriçimin tuaj të mbyllur, keni ardhur në vendin e duhur. Çfarë është një llambë LED? Pse janë një zgjedhje e mirë për ndriçuesit e mbyllur? Llambat LED janë ideale për ndriçimin e mbyllur për një sërë arsyesh. Ato janë më efikase, zgjasin më shumë dhe lëshojnë më pak nxehtësi sesa llambat tradicionale. Llambat LED janë gjithashtu të disponueshme në një larmi ngjyrash, kështu që ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet hapësirës suaj. Cilat janë përfitimet e përdorimit të llambave LED në ndriçuesit e mbyllur? Ka shumë përfitime nga përdorimi i llambave LED në ndriçuesit e mbyllur. Së pari, llambat LED janë më efikase se llambat tradicionale inkandeshente, që do të thotë se ato...

  Shiko detajet
 • 2022-7-25

  Arsyet pse duhet të zgjidhni një dimbar led në qendër të vëmendjes

  Besoj se të gjithë janë të njohur me llambat led, dhe ato janë relativisht të zakonshme në jetën e përditshme. Një qendër e vëmendjes është një lloj i veçantë i burimit të dritës me pikë që hedh dritën në një drejtim. Drita e vëmendjes hedh një dritë të ngjashme me kon, e cila është në përputhje me dritën e vëmendjes që shohim në realitet. Drita e tij buron nga një pikë e vetme, duke rrezatuar një kon drite në një drejtim. Një qendër e vëmendjes përafron një burim drite pikash me një gamë të kufizuar këndore. Dritat e vëmendjes mund të përdoren për të simuluar burime drite si skena, fenerët e makinave, elektrik dore dhe llambat e tavolinës në skenarët e vizualizimit të dyfishtë dixhital. Cilat janë avantazhet dhe disavantazhet e dimbarit led në qendër të vëmendjes? Përparësitë janë: 1. I vogël në madhësi dhe me shkëlqim të lartë,...

  Shiko detajet
 • 2021-12-10

  Dimmable llambë led krijon një atmosferë komode jetese për të gjithë

  Kur jeta e njerëzve të hyjë në epokën e ndriçimit, të gjithë do të shqetësohen për konsumin e energjisë elektrike kur të ankohen për përparimin e shkencës dhe teknologjisë. Nga një perspektivë e zhvillimit afatgjatë, konsumi i energjisë do të bëhet gjithashtu një shqetësim i madh për teknologjinë e ardhshme. Shfaqja e llambave led është bërë një alternativë me cilësi të lartë ndaj llambave inkandeshente me konsum të ulët të energjisë dhe shkëlqim të lartë. Me përmirësimin e vazhdueshëm të kërkesës së tregut, dimmable llamba LED janë bërë gjithashtu kërkesa bazë për njerëzit që të zgjedhin llambat. Pse të zgjidhni një dritë që mund të zbehet. Sepse nëse një llambë e tillë përdoret në shtëpi, ajo mund të rregullojë në mënyrë efektive ndriçimin e shtëpisë. Zgjedhja e dritave të ndryshme errësuese në mjedise të ndryshme mund të ndryshojë gjithashtu atmosferën e...

  Shiko detajet
 • 2022-8-23

  Dritat e poshtme e bëjnë shtëpinë tuaj më të ngrohtë nga errësira në të ngrohtë

  Dritat e poshtme janë një pajisje ndriçimi i domosdoshëm në shtëpi, por me zhvillimin e teknologjisë së ndriçimit LED në vitet e fundit, dritat e poshtme janë duke u hequr gradualisht. Kohët e fundit, megjithatë, dritat e poshtme kanë filluar të ngrohen përsëri. Zbehja e dritës së poshtme Zbehja e dritës së poshtme i referohet zbehjes së dritës së dritës së poshtme dhe arsyeja për zbehjen e dritës së poshtme është thyerja e filamentit në dritën e poshtme ose plakja e filamentit. Faktorët që ndikojnë në zbehjen e dritave janë: temperatura, lagështia, materiali i filamentit, tensioni, etj. Ngrohja e dritës së ulët Drita e ulët zakonisht i referohet ndriçimit të brendshëm, i cili është një pajisje e zakonshme ndriçimi në jetën e përditshme. Zvogëlimi i dritës së poshtme do të thotë që drita e ulët zbehet brenda një periudhe të caktuar...

  Shiko detajet
 • 2022-8-19

  Dritat e tavanit LED gu10 sjellin ndjesinë e shtëpisë tuaj

  A keni luftuar ndonjëherë për të gjetur një qendër të vëmendjes në tavan me efikasitet energjetik dhe afatgjatë? A keni luftuar ndonjëherë për të gjetur një qendër të vëmendjes në tavan që nuk nxehet dhe është e lehtë për t'u instaluar? Nëse keni probleme të tilla, atëherë drita e tavanit LED gu10 është produkti që ju nevojitet. Ai përdor teknologjinë më të fundit LED, e cila mund të reduktojë ndjeshëm konsumin e energjisë dhe ka një jetëgjatësi prej më shumë se 10 vjet. Për më tepër, performanca e shpërndarjes së nxehtësisë është e mirë dhe nuk ka problem mbinxehjeje. Lehtë për t'u instaluar, thjesht instaloni fokusin e tavanit LED gu10 në tavan. Nëse jeni duke kërkuar për një produkt me kosto efektive për ndriçimin e tavanit, atëherë fokusi i tavanit LED gu10 do të jetë zgjedhja juaj më e mirë. A po përdorni ende tavanin e modës së vjetër...

  Shiko detajet