llamba tavoline per sallon
Faqja kryesore - Blog - Informacioni i Industrisë - Prodhimi nën dritë, ju mëson se si të zgjidhni llambat

Prodhimi nën dritë, ju mëson se si të zgjidhni llambat

time: 2022-03-14 view:696

LED downlights are used in a wide variety of applications, from retail stores to offices, from commercial buildings to private residences, and more. Downlights allow you to provide beautiful, bright, uniform, and shadow-free light while only using traditional lighting. A fraction of the energy normally required by the installation.

 

 

What kind of downlight is a good downlight
1. It can be difficult to make a decision when buying LED downlights because there are many different types of downlights and downlight manufacturers in the market. Many downlights do not come with bulbs. These are usually downlights that fit the GU10, so the bulbs can be LED if you choose, but also incandescent. There are many benefits to choosing LED bulbs for downlights, including energy efficiency and longevity.
It is now common to buy LED downlights without replaceable bulbs. That’s because LEDs have a long lifespan and you don’t need to replace the bulbs as often at all. Therefore, the downlight can be made robust.

 

2. If you choose a dimmable downlight, one thing you need to be aware of is that not all LEDs are dimmable and not all dimmers work with LEDs. When moving from task lighting, dimmable downlights offer the benefit of changing the environment of a room. This can create a more intimate and relaxed feeling. If you want to dim your LED downlights, you will need to buy a dimmable LED downlight, and you will need to use a trailing edge dimmer.

 

 

Characteristics of downlights
Compact and high luminous flux: The energy consumption of energy-saving lamps is 1/5 of that of incandescent lamps, but the lifespan is 6 times that of incandescent lamps.
There are two types of reflectors, mirror and frosted: the mirror reflector that brings a sense of flickering, and the frosted reflector that adjusts the ceiling with moderate brightness.

dritat e kallirit

The sliding fixing card is adopted, which is convenient for construction: it can be installed on ceilings with different thicknesses from 3mm to 25mm, and the lamps can be easily removed during maintenance.
There are many color temperatures of energy-saving lamps: commonly used three types: 6400K (white light), 4000K (neutral light), and 2700K (yellow light). These three color temperatures can create different atmospheres. The most suitable color lamps can be selected according to different purposes.
The above is the introduction of downlights, choose suitable downlights according to different needs.

Etiketa: , , , ,

           

Lajmet e fundit

 • 2021-12-23

  Zgjedhja e llambës së tavolinës me bateri të jashtme është një zgjedhje e mençur

  Si e ndriçoni dhomën tuaj kur jeni në shtëpi, zgjedhja e saktë e ndriçimit mund të krijojë një ndjenjë ngrohtësie, t'u japë njerëzve ngrohtësinë e shtëpisë dhe në të njëjtën kohë mund të parandalojë që shtëpia të jetë shumë e errët. Zgjidhni një llambë tavoline në shtëpi, madje zgjidhni një llambë tavoline jashtë. Zgjedhja e një llambë tavoline duhet të zgjidhet me kujdes ashtu si zgjedhja e mobiljeve. Si të zgjidhni një llambë të jashtme? Para se të zgjidhni, duhet të konsideroni qartë se për çfarë shërben. Zgjedhje të ndryshme do të sjellin ndjenja të ndryshme. Për shembull, kur shkoni në kamping ose barbekju jashtë, duhet të sillni shumë gjëra dhe është e vështirë të gjesh një burim energjie. Në këtë moment ju mund të zgjidhni...

  Shiko detajet
 • 2022-10-17

  Si ta ktheni kopshtin tuaj në një oaz magjik me dritën e kopshtit gu10

  Dritat e kopshtit janë një mënyrë e shkëlqyer për të përmirësuar pamjen e kopshtit tuaj dhe për të rritur sigurinë e shtëpisë tuaj. Ka shumë lloje të ndryshme të dritave të kopshtit në treg, kështu që mund të jetë e vështirë të dini se cila është e duhura për ju. Ne do të shpjegojmë ndryshimin midis dritës së kopshtit GU10 dhe llojeve të tjera të dritave të kopshtit dhe do t'ju ndihmojmë të zgjidhni atë që i përshtatet nevojave tuaja. Çfarë është drita e kopshtit GU10? GU10 Garden Light është një llambë e projektuar për përdorim në pajisjet e ndriçimit të jashtëm. Këto llamba janë bërë zakonisht prej plastike rezistente ndaj motit. E disponueshme në një larmi ngjyrash dhe stilesh, drita e kopshtit GU10 mund të përdoret për të ndriçuar çdo hapësirë të jashtme. ...

  Shiko detajet
 • 2021-10-7

  Cili është funksioni i pistës së muzeut gu10

  Drita e pista gu10 është një lloj pajisje ndriçimi që përdoret zakonisht në ndriçimin komercial. Është një dritë pista për sa i përket metodës së instalimit dhe një dritë pikash për sa i përket karakteristikave të burimit të dritës. Dritat e pistave gu10 janë të ndryshme nga dritat tradicionale të pistave LED në karakteristikat funksionale. Sidomos kur përdoret në ndriçimin e muzeut, karakteristikat funksionale të dritave të skenës së nivelit të lartë si ndriçimi i sallës së ekspozitës dhe ndriçimi i muzeut të shkencës dhe teknologjisë janë gjithashtu të ndryshme. Cilat janë veçoritë e dritave të pista gu10 në krahasim me dritat tradicionale të pistave? Drita e pista gu10 është një lloj ndriçimi i pistave, i cili ka karakteristikat e dritës LED. Ka karakteristikat e kursimit të energjisë, jetëgjatësisë së shërbimit, ngjyrave të pasura, dritës së pastër...

  Shiko detajet
 • 2022-5-4

  Zgjidhni prodhuesin e dritave më të favorshme

  Nëse jeni duke kërkuar për një prodhues me dritë të ulët, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh. Së pari, ju dëshironi të siguroheni që prodhuesi është me reputacion dhe ka një histori të mirë. Ka shumë prodhues në treg, por jo të gjithë kanë një reputacion të barabartë. Së dyti, ju dëshironi të siguroheni që prodhuesi të ketë një garanci të mirë për produktin e tyre. Nëse diçka nuk shkon me produktin, kjo do të sigurojë që të keni sigurim. Së treti, duhet të siguroheni që prodhuesi të ofrojë një çmim të mirë. Kjo është e rëndësishme sepse nuk dëshironi të paguani shumë për produktin. Së katërti, duhet të siguroheni që prodhuesi të ketë një politikë të mirë kthimi. Nëse nuk jeni të kënaqur me produktin, ju...

  Shiko detajet
 • 2022-11-19

  Why choose kitchen spotlights, what does it do and what are its advantages

  It can be difficult to find stylish and functional lighting. Many homeowners find themselves asking: Why is kitchen lighting recommended? LED lighting system? There are several reasons for LED lighting, each of which helps to make your kitchen environment more pleasant and safe, and helps improve the overall look of your kitchen. Most people just replace low wattage bulbs with high wattage bulbs when the room isn't bright enough. However, wattage is only a measure of how much electricity a light consumes. Kitchen lighting should also pay attention to other aspects of the bulb.     The first reason is that there is no traditional filament lighting LED light. Where working with knives, sharp prep tools, hot stoves and stoves,...

  Shiko detajet
 • 2021-10-8

  Prodhuesit Home-luce ju mësojnë se si të zgjidhni llambat tavoline led të karikueshme dhe të zgjidhni problemet

  Llambat e tavolinës të ringarkueshme led po bëhen gjithnjë e më të njohura në shoqërinë e sotme dhe janë shumë të dashur dhe blerë nga konsumatorët. Pra, kur blejmë një llambë tavoline led të karikueshme, çfarë detajesh duhet t'i kushtojmë vëmendje? Sot, lëreni prodhuesin dhe furnizuesin e llambave tavoline Home-luce të shpjegojnë shkurtimisht se si të zgjidhni një llambë tavoline praktike LED dhe më pas të prezantoni dështimin e mundshëm të llambës tavoline led. Së pari: Kontrolloni tubin LED Kur shumë llamba LED të të njëjtit produkt shihen së bashku, prodhuesit me cilësi të lartë në përgjithësi kanë qëndrueshmëri të mirë dhe nuk do të ketë pabarazi në sipërfaqen e llambës. Ka një pjerrësi midis ndërfaqes së dritës LED me cilësi të lartë dhe portës së vidhave, e cila është e lehtë për t'u instaluar dhe...

  Shiko detajet