table-lamp
Faqja kryesore - kopjoni produktin - Llambë tavoline me altoparlant Bluetooth-TL-02 Smart

Llambë tavoline me altoparlant Bluetooth-TL-02 Smart

--Bluetooth Speaker inside, can play music via the cellphone by bluetooth;
-- LED-të me spektër të plotë (drita e diellit) mund të mbrojnë plotësisht sytë;
--IP54 I përshtatshëm për përdorim të jashtëm;
-- E gjithë streha e bërë nga metali për të mbajtur transmetimin e mirë të nxehtësisë dhe jetëgjatësinë e gjatë;
-- Mundësohet nga bateria Li-ion 2*2,500 mAH;
-- Karikimi pa tela me kabllo USB të tipit C;
--I përshtatshëm për Bar, Restorant, Kamping, Sallon, Hotel, etj;
--Ngjyra e personalizuar është e disponueshme;

 • Dorëzimi i Shpejtë
 • Sigurimi i cilësisë
 • Shërbimi ndaj klientit
Prezantimi i produktit
Emri i produktit 1. Bluetooth speaker table lamp

2. table lamp with wireless charging

3. rechargeable cordless table lamp

Artikulli Nr. TL-02 Smart
Mënyra e Karikimit Karikimi me valë
Fuqia nominale 2.2 W
Tensioni i hyrjes 5 Vdc
Fluksi nominal 190lm
Paraqitja e ngjyrave Ra98
LED Spektri i plotë (drita e diellit)
Temperatura e ngjyrave 2700 mijë
Koha e Shërbimit 10 orë me ndriçim të plotë
20 orë me ndriçim 50%
Koha e karikimit Min. 3 orë (5V 2A)
Shkëlqimi i paracaktuar 100%
Kapaciteti i baterisë 2*2500 mAH
Materiali i hijes së llambës Aliazh alumini
Materiali i shtyllës së llambës Aliazh alumini
Materiali bazë i llambës Aliazh zinku
Furnizimi me energji elektrike Bateri Li-jon
Doku i karikimit USB Lloji C
Karikimi pa tela Pajtohuni me karikuesin me valë QI
Temperatura e punës -20℃~35℃
Madhësia φ114*385mm
Norma e IP IP54
Paneli i mesazheve

Lajmet e fundit

 • 2022-8-10

  Llamba e tavolinës e zbehtë me kontroll me prekje sjell mundësi të pafundme në jetën tuaj

  Me llambën e tavolinës me errësim me prekje, duke mos kërkuar më çelësa të vegjël në errësirë, thjesht shtrihuni dhe prekni llambën dhe ajo do të vijë. Shpesh ne e marrim si të mirëqenë këtë teknologji të re dhe kurrë nuk marrim kohë për të kuptuar se si funksionon. Epo, kurioziteti na mund në këtë rast, ndaj shpjegojmë se si funksionon një llambë me prekje pranë shtratit. Pse të blini një dritë prekëse pranë shtratit? Një dritë prekëse pranë shtratit është një ide e mirë në çdo rast - pse? Epo, kryesisht sepse mund t'i fikni pa u ngritur nga shtrati, por dritat me prekje pranë shtratit jo vetëm që ofrojnë estetikë dhe rehati, por janë jashtëzakonisht praktike. Shumica e dritave me prekje janë të rregullueshme me katër cilësime; i fikur, i ulët, i mesëm dhe i lartë,...

  Shiko detajet
 • 2023-5-5

  Portable Battery Table Lamp: The Ultimate Lighting Solution

  Lighting is an essential aspect of every home, and having the right lighting solution can make all the difference. With the introduction of portable battery table lamps, it has become easier to achieve the perfect lighting in any room without being restricted by the location of electrical outlets. A portable battery table lamp is a versatile lighting solution that can be used in any room, providing convenience and flexibility. One of the benefits of a portable battery table lamp is that it can be moved around the house with ease. Whether you want to read a book in bed, work at your desk, or entertain guests in the living room, a portable battery table lamp can provide the perfect lighting...

  Shiko detajet
 • 2023-5-5

  Contemporary Illumination: A Sleek Modern Floor Lamp

  Lighting is an essential aspect of interior design. It can make or break the overall look and feel of a room. Lighting fixtures come in various shapes, sizes, and styles, and choosing the right one can be a daunting task. If you are looking for a lighting fixture that adds both functionality and aesthetics to your home, then a sleek modern floor lamp might be the perfect solution. A modern floor lamp is a popular lighting fixture that is designed to provide illumination while creating a visual impact on the room. It features a long, slender design that makes it a great addition to any space. Unlike traditional floor lamps, modern floor lamps are highly versatile and can be used...

  Shiko detajet
 • 2021-11-4

  çfarë lloj ngjyre duhet zgjedhur për llambën e tavolinës së leximit

  Temperatura e ngjyrës dhe shkëlqimi i llambës së tavolinës së leximit do të ndikojnë në përvojën tuaj të leximit, lodhjen e syve dhe ciklin e gjumit. Për të pasur një mjedis dhe përvojë të mirë leximi, si duhet të zgjedhim? Para së gjithash, ne duhet të kuptojmë se çfarë është temperatura e ngjyrës. Temperatura e ngjyrës është një sasi fizike. Ngjyra e burimit të dritës matet optikisht. Njësia e temperaturës së ngjyrës është k, Kelvin. Në përgjithësi, ndryshimi i ngjyrës është një proces gradual, domethënë procesi i kuq-portokalli-kuq-verdhë-verdhë-bardhë-bardhë-blu-bardhë. Një temperaturë më e ulët e ngjyrës do të thotë që drita lëshon gjatësi vale të kuqe dhe paraqet një ngjyrë të ngrohtë. Një temperaturë e lartë ngjyrash do të thotë që drita lëshon gjatësi vale blu dhe shfaq ngjyra të ftohta. Temperatura e lartë e ngjyrave mund të rrisë...

  Shiko detajet
 • 2022-5-4

  Zgjidhni prodhuesin e dritave më të favorshme

  Nëse jeni duke kërkuar për një prodhues me dritë të ulët, ka disa gjëra që duhet të keni parasysh. Së pari, ju dëshironi të siguroheni që prodhuesi është me reputacion dhe ka një histori të mirë. Ka shumë prodhues në treg, por jo të gjithë kanë një reputacion të barabartë. Së dyti, ju dëshironi të siguroheni që prodhuesi të ketë një garanci të mirë për produktin e tyre. Nëse diçka nuk shkon me produktin, kjo do të sigurojë që të keni sigurim. Së treti, duhet të siguroheni që prodhuesi të ofrojë një çmim të mirë. Kjo është e rëndësishme sepse nuk dëshironi të paguani shumë për produktin. Së katërti, duhet të siguroheni që prodhuesi të ketë një politikë të mirë kthimi. Nëse nuk jeni të kënaqur me produktin, ju...

  Shiko detajet
 • 2023-4-4

  How to Choose the Best Decorative Table Lamp for Your Space: Tips, Trends, and Inspiration

  Decorative table lamps are a simple yet effective way to add warmth and character to any room. Whether you're looking for an eye-catching statement piece or a subtle accent, the right table lamp can make all the difference. But with so many options available, it can be challenging to know where to start. In this article, we'll cover some tips, trends, and inspiration to help you choose the best decorative table lamp for your space. Consider Your Decor Style The first thing you want to consider when choosing a decorative table lamp is your decor style. Your lamp should complement the existing decor and tie the room together. For instance, if your room has a contemporary or minimalist vibe, opt...

  Shiko detajet