Rreth Home Lite

Home Lite Technology Co., Ltd është e përkushtuar të bëhet një furnizues kryesor i ndriçimit të shtëpisë në industri. E themeluar në vitin 2019, kompania është një avokate e sigurisë së dritës, lançuar në mënyrë të njëpasnjëshme seritë Sunlight, Seritë jo-dridhëse (përqindja e dridhjes <1%),Dim To Warm series,High Anti-corrosion series,Long Lifespan series,and Fully-compatible Dimming series. As the society has higher requirements for the light environment,Home Lite takes "make light safer and more comfortable" as its mission, and is committed to achieving the vision of "continuous innovation and being the guardian of light safety"

Mëso më shumë
 • Përvojë vit

  16

 • Linjat e prodhimit

  06

 • Zona e Mbulimit

  3000 m2

 • Stafi

  100

 • Dizajnerë me përvojë

  8

 • Vendet e eksportuara

  150

Highpro1
 • 1

  Aftësia e projektimit

 • 2

  Aftësia ODM

 • 3

  Pas shitjes

Produkte me aftësi të projektimit

Home Lite është përfshirë thellësisht në industrinë e ndriçimit, duke punësuar stilistë të njohur me çmimin Red Dot dhe ka lançuar seri produktesh me cilësi të lartë. Home Lite ka kultivuar dhe mbledhur një ekip të fortë R&D me talent të shkëlqyer në dizajnin industrial, dizajnin optik, dizajnin strukturor, dizajnin elektronik dhe aspekte të tjera, duke pasur aftësinë për të personalizuar shpejt produktet e ndriçimit të nivelit të lartë për klientët, duke pasur përvojë të pasur praktike dhe teknologji thelbësore patentat.

Aftësia ODM

Home Lite është zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme. Ekipi ka 15 vjet përvojë në industrinë e ndriçimit. Ekipi ka përvojë afatgjatë ODM për markat e famshme ndërkombëtare, ka zotëruar burimet thelbësore të zinxhirit të furnizimit me cilësi të lartë dhe është i përkushtuar për përmirësimin e vazhdueshëm të cilësisë së produktit dhe shërbimeve. Dizajni dhe cilësia e produktit tonë është gjithmonë më e lartë se standardet e detyrueshme vendore dhe rajonale dhe fitoi njohjen e tregut me reputacionin e cilësisë.

Pas shitjes

Home Lite tregton cilësinë si gjërat më të rëndësishme, kur dizajnon produktet e reja që kemi testuar nga aspekte të ndryshme, dhe shumica e produkteve bëjnë testin CE në Dekra Lab. Ne bëjmë testin e plakjes 4-24 orë për çdo llambë përpara dërgimit. Kompania është në një periudhë zhvillimi të shpejtë, me një kapacitet prodhimi vjetor prej 1.5 milion copë pajisje. Në të ardhmen, por me shumë të pakta ankohen.

Shkruani në ne

Na dërgoni pyetjen tuaj nëpërmjet formularit të kontaktit dhe ne do t'ju përgjigjemi sa më shpejt që të mundemi.
Ne jemi të gatshëm t'ju ndihmojmë 24/7

Na kontaktoni

Lajmet e fundit

 • Why choose kitchen spotlights, what does it do and what are its advantages
  2022-11-19
  Why choose kitchen spotlights, what does it do and what are its advantages

  It can be difficult to find stylish and functional lighting. Many homeowners find themselves asking: Why is kitchen lighting recommended? LED lighting system? There are several reasons for LED lighting, each of which helps to make your kitchen environment more pleasant and safe, and helps improve the overall look of your kitchen. Most people just replace low wattage bulbs with high wattage bulbs when the room isn't bright enough. However, wattage is only a measure of how much electricity a light consumes. Kitchen lighting should also pay attention to other aspects of the bulb.     The first reason is that there is no traditional filament lighting LED light. Where working with knives, sharp prep tools, hot stoves and stoves,...

  shikoni më shumë >>
 • Why choose high quality outdoor led table lamp and what are its advantages
  2022-11-18
  Why choose high quality outdoor led table lamp and what are its advantages

    There are many benefits of outdoor led table lamps. Not only is it aesthetically perfect, but it has the added bonus of enhancing your outdoor space. This article is about the benefits of outdoor led table lamps.   Lighting has an uncanny ability to create mood. Using specific lighting allows you to create a beautiful and captivating atmosphere. Outdoor LED table lamps are a great way to add personality to your outdoor space by increasing the amount of time you spend outdoors, and late night grills can easily add to a lively and festive setting. What is an outdoor led table lamp? Outdoor LED lights are LED lights specially designed to illuminate the outdoors. Now, you might be wondering...

  shikoni më shumë >>
 • Lighting Your Home with Ceiling Spotlight LED
  2022-11-9
  Lighting Your Home with Ceiling Spotlight LED

  Choosing the perfect ceiling spotlight LED can be a daunting task. With so many options available, it can be hard to know which one is right for you. But don't worry, we're here to help! Ceiling spotlight LEDs are a type of LED light bulb that is designed to be used in spotlight fixtures. These bulbs are available in a variety of colors, and they are a great choice for use in areas where you need a lot of light. Ceiling spotlight LEDs are also a great choice for use in areas where you need a lot of light and you want to save energy. What to consider when choosing a ceiling spotlight LED There are many things to consider...

  shikoni më shumë >>

Detajet e vendndodhjes

 • Email

  sales@home-luce.com

 • Telefoni

  +86 15986525630

 • Personi kontaktues

  Bella Ye

 • Adresë

  Nr. 11, Xinmin 2nd Road, Xinle Village, Ma'an Town, Huicheng District, Huizhou City, Province Guangdong, China Kodi postar: 516057